builderall

IUBEȘTI ULEURILE ESENȚIALE

DAR NU ȘTII EXACT CUM SĂ LE ÎNCORPOREZI ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI?

UN PROGRAM DE 30 DE ZILE DE ÎNCORPORARE A ULEIURILOR ESENȚIALE
ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI

Știi deja de puterea uleiurilor esențiale și le folosești cum poți, însă, ai vrea un plan clar de încorporare a lor în viața ta, pentru a le folosi la potențialul lor maxim? Ești un părinte conștient ce abordează sănătatea în mod holistic: de la cum gândești, cum îți îngrijești casa, alimentația, știi cât de important e eliminarea substanțelor toxice din casă, din gătit, din produsele de îngrijire personală?
Atunci, acest program este exact ce ți-ai dorit!


Ce este acest Program...

Practic, intri într-un Challenge de 30 de zile, în care te voi învăța cum să folosești uleiurile esențiale și suplimentele doTerra pentru a-ți da un Reset adevărat la stilul tău de viață.

În fiecare săptămână, ne vom concentra pe o aplicabilitate anume al uleiurilor, arătându-ți exact cum să folosești uleiurile potrivite, vei primi rețete geniale, manuale de utilizare și un plan concret pentru a-ți revitaliza :

 casa

 sănătatea proprie
 sănătatea copiilor
 sănătatea animalelor și multe altele

Dacă te-ai înregistrat deja și ai un cont creat, dă clik pe butonul de mai jos pentru a accesa zona de studiu

Dacă ai făcut o pasiune pentru o viață sănătoasă și vrei să scapi de chimicalele toxice ale căror nume nu le poți nici pronunța... ai tot ce îți trebuie pentru a avea succes.

SĂPTĂMÂNA I

În prima săptămână vom avea prima consultație de aromaterapie și îți vom crea Planul tău de Resetare a stilului de viață, începând cu acele mici obiceiuri care au impactul cel mai direct asupra stării de bine. Și ce e mai important: vom avea prima ședință de Wellness.

SĂPTĂMÂNA II


În săptămâna a II-a, vom elimina peste 80% din toxinele din casa ta!
Vei învăța exact cum să scapi de produsele toxice din casă și cum să le înlocuiești cu altele naturale. Pe baza Ghidului de îngrijire a Casei cu Uleiuri Esențiale, îți vei crea propriile produse eficiente, personalizate după gusturile tale. Mai mult, vei înlocui principalele produse ce conțin ingrediente periculoase și din cosmeticele tale!

SĂPTĂMÂNA III

Aceasta va fi o săptămână plină: vei învăța să fii aromaterapeutul familiei tale! Te voi învăța cum să îți creezi cel mai eficient dulap de prim ajutor, cu tot ce ai nevoie pentru afecțiunile cele mai frecvente și să cunoști cum să folosești aromaterapia eficient și în siguranță.

SĂPTĂMÂNA IV


Una din cele mai antice utilizări ale uleriurilor esențiale este în gestonarea emoțiilor și vom învăța cele mai eficiente uleiuri ș blenduri pentru echilibrarea oricărei stări emoționale, pentru a mai multă fericire și stare de bine decât ai fi crezut.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Accesul este permis DOAR membrilor activi din echipa mea (cel puțin o comandă plasată în ultimele 12 luni) si este complet GRATUIT.
 

Pasul 1: Achiziționează un Kit

Achizitionează un din kit de înscriere prin orice consultant doTerra din echipa Biliana. Dacă ești deja în echipa mea, ești binevenit/ă în program!

Pasul 2: Înscrie-te în Program 

După ce ți-ai comandat Kit-ul potrivit, dă click pe butonul ”APLICĂ ACUM” pentru a te înscrie în Programul Lifestyle Reset, neapărat CU EMAIL-UL pe car el-ai folosit la înscriere/achiziția kit-ului. 
În decurs de 24-48h, după verificare, vei primi accesul.