builderall

KIT-URI DE ÎNSCRIERE doTERRA

Achziționând un Kit de Înscriere vei intra în familia doTerra beneficiind de 25% reducere la toate produsele doTERRA, puncte cadou, promoții lunare și oferte BoGo (cumperi 1 și primești 1 gratuit), dar și accesul gratuit la programul meu Lifestyle Reset!

Dacă vrei mai multe detalii, scrie-mi în messenger sau pe Instagram.

După ce ți-ai comandat kit-ul treci la pasul 2.

 

Kit-ul Home Essentials

Înscrie-te cu un pachet cu adevărat esențial pentru casă! Conține tot ceea ce ai nevoie pentru a experimenta și a promova un stil de viață sănătos doTERRA.

Pret aprox: 290 €

Family Essentials

Pachetul doTERRA "Esenţial pentru familie" conține 10 amestecuri și uleiuri esențiale – produse esențiale indispensabile în viața de zi cu zi pe care părinții trebuie să le aibă la îndemână. Experimentează modurile infinite în care uleiurile esențiale doTERRA CPTG™ te poate ajuta pe tine și pe familia ta.

Pret aprox: 147 €

AromaTouch Diffused 

Înscrie-te cu acest pachet pentru a încerca o varietate de uleiuri esențiale ce se mai pot folosi și pentru tehnica AromaTouch Technique.

Pret aprox: 155 €

dōTERRA tōgether™ Kit 

Acest Kit este conceput pentru a aduce oamenii împreună prin crearea unui mediu ambient mai plăcut. Acest pachet conține tot ceea ce îți trebuie pentru a transforma orice spațiu de lucru, public sau comun într-un paradis al aromaterapiei: uleiurile clasice doTERRA, potrivite pentru orice ocazie, Difuzorul dōTERRA Laluz™, precum și o cutie practică din lemn, ideală pentru depozitarea uleiurilor. 

Pret aprox: 336 €

dōTERRA Kids Collection 

O colecție unică de amestecuri de uleiuri esențiale creată ținând cont și de cei micuți! Formulată în special pentru mințile, corpurile și emoțiile aflate în creștere, aceste amestecuri de uleiuri esențiale ușor de utilizat includ combinații unice echilibrate terapeutic pentru a conferi beneficii puternice, având în același timp un efect protector asupra pielii delicate.

Pret aprox: 138€

Cleanse & Restore Kit

Acest pachet pentru detoxifiere și regenerare conține produse esențiale ce contribuie la o stare de bine pe termen lung.

Pret aprox: 275 €

Daily Habits Enrolment Kit

Starea de bine este o combinație între stilul de viață și îngrijirea sănătății. Obiceiurile zilnice fac toată diferența! Acest pachet include produse recomandate pentru uz zilnic pentru a avea și a menține un stil de viață sănătos (inclusiv varianta vegană)

Pret aprox: 249 €

Natural Solutions Kit

Acesta este kit-ul complet pentru a-ți  schimba stilul de viață integrând uleiurile esențiale în viața de zi cu zi, de la îngrijirea sănătății la  îngrijire personală. NOTĂ SPECIALĂ: Când te înscrii cu acest pachet și ai o comandă de Recompensare a Loialității de minim 100 PV luna următoare, vei primi 100 PUNCTE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE, plus îți vei începe LRP la 15%. Dacă te-ai înscris în ultimele 30 de zile și dorești să treci la acest pachet, contactează serviciile pentru membri pentru detalii.

Pret aprox: 723 €

Essential Oil Collection 

Acest pachet include aproape fiecare ulei pe care doTERRA îl comercializează, plus câteva produse selecte pentru a le descoperi și împărtăși!

NOTĂ SPECIALĂ: Când te înscrii cu acest pachet și ai o comandă de Recompensare a Loialității de minim 100 PV luna următoare, vei primi 200 PUNCTE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE, plus îți vei începe LRP la 20%. Dacă te-ai înscris în ultimele 30 de zile și dorești să treci la acest pachet, contactează serviciile pentru membri pentru detalii.

Pret aprox: 2195 €

Business Leader Kit

Acest pachet include tot ceea ce are nevoie un nou lider în afacere pentru a experimenta și împărtăși produsele doTERRA.NOTĂ SPECIALĂ: Când te înscrii cu acest pachet și ai o comandă de Recompensare a Loialității de minim 100 PV luna următoare, vei primi 400 PUNCTE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE, plus îți vei începe LRP la 25%. Dacă te-ai înscris în ultimele 30 de zile și dorești să treci la acest pachet, contactează serviciul de asistență pentru membri pentru detalii.

Pret aprox: 2890 €

FELICITĂRI!

Tocmai ai luat una din cele mai bune decizii posibile! Până când îți ajunge coletul cu minunea uleiurilor, mai ai 2 pași de făcut, de fapt...două daruri de primit :)