Despre Biliana

Business & Wellness Coach

Sunt femeie, mama, sotie dar si leader, care are grija de ea, de familia si sufletul ei. Am fost mereu in cautare de solutii sanatoase, naturale, abordare holistica dar si timp liber.

Toate acestea le-am gasit in doTERRA, in latina „Darul Pamantului” care iti ofera solutiile naturii, ca tu sa poti avea grija de intreaga ta fiinta si sa-ti imbunatatesti starea de sanatate fizica, mentala si emotionala.

Sunt Biliana si chiar daca sunt inginer de profesie iubesc uleiurile esentiale pure. De ce? Pentru ca ele provin din natura. Iar in natura gasim tot ce avem nevoie pentru a trai. Pentru mine natura inseamna libertate prin tot ceea ce este ea cu adevarat si prin tot ceea ce ne ofera. De aceea ador uleiurile esentiale, aceste daruri ale Pamantului care sustin si echilibreaza viata. Ele sunt defapt esenta pura a naturii, iar oportunitatea de a avea si folosi uleiurile esentiale pure doTERRA ma face sa ma simt libera…
Calatoria mea a inceput in 2017, atunci cand am testat pentru prima data aceste uleiuri esentiale. Eu, Biliana, ca o sceptica desavarsita, imi faceam „datoria” sa dovedesc ca nu uleiurile m-au ajutat sa trec peste o perioada de provocari respiratorii ce necesita tratament cu antibiotic. Eram la a 4- a astfel de problema, in iarna respectiva. Aveam tensiuni in zona sinusului, zona capului…ce mai ..nu ma puteam apleca sa ma leg la sireturi pentru ca simteam acea pulsatie in zona frontala. Am dat o sanasa uleiurilor esentiale, bineinteles le primisem sa le incerc. Curios a fost, ca au functionat, neluand nicun medicament alopat.

Te voi învăța cum

N

Sa-ti iei „puterea „ inapoi in ceea ce priveste sanatatetea ta si a familiei tale

N

Sa poti sa-ti ajuti corpul atunci cand are nevoie de ajutor

N

Sa poti sa-ti gestionezi emotiile si sa le exprimi liber dar sa-ti vindeci si emotiile reprimate,

N

Sa-ti asculti si sa-ti bucuri sufletul,

N

Sa poti sa-ti gestionezi emotiile si sa le exprimi liber dar sa-ti vindeci si emotiile reprimate,

N

Sa ai timp liber pentru tine si familia ta,

N

Sa fii liber din punct de vedere financiar, emotional si spiritual

Stare de bine

Ce inseamna stare de bine? Cu siguranta inseamna diferit pentru fiecare persoana. Pentru mine inseamna sa zambesc, sa ma bucur, sa daruiesc, sa zambesc, sa accept, ca cer, sa primesc, sa las toata fiinta mea sa fie inconjurata de dragoste, sa iubesc, sa actionez, sa gust, sa simt, sa miros parfumul florilor, sa imi las gandurile sa zboare in cuvinte, in culori, in sunete, sa am grija de mine, de cei din jur, sa ma simt libera…si multe altele care luate separat sau toate impreuna pot face parte din secretul meu a starii de bine. Cel mai important lucru este ca Eu sunt cel care face aceasta stare sa existe.
Starea de bine sunt EU!

Tu si doTERRA

Din perspectiva mea iti pot spune Eu si doTERRA am reusit sa imputernicim mii de oameni sa aibe un stil de viata sanatos, sa-si inlocuiasca chimicalele din casa, sa fie mai sanatosi, echilibrati emotional si pentru 80% dintre provocarile ce le au pe sanatate sa le rezolve cu uleiuri esentiale. Eu si doterra am crescut impreuna, impactand in mod pozitiv viata oamenilor dar in specal a copiilor. Poti sa compari doterra cu o scoala de dezvoltare si crestere personala, care iti va aduce satisfactii pe plan profesional dar si personal.

Tu si doTERRA poti darui sanatate, cunoastere, bunastare, libertate, echilibru emotional, stare de bine. Vei cunoaste mii de persoane, care te vor oglindi. Iti vor oglindi stilul de viata, iti vor oglindi valorile, ideile si viziunea. Dar iti spun de acum, la inceput daca nu esti dispus sa investesti in tine, in cresterea ta, in dezvoltarea ta astfel sa poti darui si altora, afacerea doTERRA nu este pentru tine.

Înscrie-te acum GRATUIT

De asemenea, vreau să îți amintesc că am un curs gratuit de aromaterapie, în cazul în care dorești să înveți mai mult cum te poate proteja natura.