builderall

Grăbește-te, înscrierile pentru primul  program a început!

Îți place să trăiești sănătos?

Transformă-ți pasiunea într-o realitate profitabilă.

Îți place să trăiești sănătos?

Vrei mai multă libertate financiară și venituri pasive?
Transformă-ți pasiunea într-o realitate profitabilă!

Vrei mai multă libertate financiară și venituri pasive?

Află cum poți să găsești propria sănătate financiară
 ajutând alte persoane să trăiască mai sănătos

Vrei să influențezi în bine viața altora ... și să fii și plătit pentru asta?
În zilele noastre, o viață de vis cu salariul de la un job nu prea este posibilă. De ce?
Pentru că acel job este construit pe un model de afaceri defect ... unul în care depui efortul important și beneficiul financiar este aproape minim.

Dar cum ar fi să...

 ajuți oamenii să fie mai sănătoși în mod natural?
 creezi un impact pozitiv atât pentru tine cât și pentru ceilalți?
 experimentezi libertatea, flexibilitatea și prosperitatea aducând o adevărată schimbare în lume?
 câștigi doar recomandând altora produselel tale preferate?
Și dacă nu ar trebui să investesti o grămadă de timp și o căruță de bani în asta? Sună bine, nu?
Îți voi arăta exact cum să faci toate acestea în programul meu de business coaching!

Poate m-ai urmărit pe social media și îți place pasiunea (și strategia) cu care îmi cresc afacerea. Poate vrei doar să fii luată de mână și călăuzită de cineva care chiar face ceea ce predică.
Pentru asta sunt aici.

BUSINESS COACHING

PROGRAM DE 8 SĂPTĂMÂNI

Probabil ai mai încercat afaceri clasice sau chiar afaceri network marketing, însă după entuziasmul de la început, te-ai împotmolit undeva. Poate nu ți-a plăcut ce aveai de făcut ori, poate pur și simplu nu mai știai ce ai de făcut.

O afacere, indiferent de afacere, este un sistem complex, pe care trebuie să îl înțelegi de la început.
 

Tocmai pentru asta am conceput acest program clar:
pentru a ști ce ai de făcut zi de zi, săptămână cu săptămână, în noua ta afacere din domeniul wellness.

Știu cât de mult înseamnă să ai un mentor alături pas-cu-pas, pe care să te poți baza și care să îți spună ce ai de făcut, ce scurtături există, ce instrumente să folosești și mai ales ce ATITUDINE să dezvolți, învățând de la cineva care trecut deja prin același proces ca și tine.

Biliana Liubimirescu


Vei avea acces la planul meu de afaceri cu succes dovedit, care m-a ajutat să trec de la ”nimic” la ceva care îmi întreține întreaga familie. Dacă nu ai început încă o afacere doTERRA, ori, dacă ai încercat-o fărăr succes, te voi ghida pas cu pas ca să îți intrii în rolul de antreprenor și ambasador pentru sănătate.

Îți voi arăta exact ce fac eu și echipa mea de marketing, pentru a-mi crește o audiență, ce să postezi pe social media, cum îmi cresc afacerea off-line, cum să faci prospectarea, cum să faci vânzarea, cum să te organizezi cu task-urile zilnice și cum să rămâi focusată pe ce ai de făcut. Pentru că, visele devin realitate doar având un plan concret (și testat)

Și nu, nu ai nevoie

- de o diplomă în domeniul sănătății
- experiență în domeniu
- să renunți la locul tău de muncă
- să investești o grămadă de bani

Ai nevoie doar de dorința de a avea o viață mai bună și disponibilitatea de a investi în tine și în educația ta.

În cadrul programului 

- vei primii acces la toate resursele de care ai nevoie prin intermediul unei platforme online de E-learning, resurse pe care le poți accesa în ritmul tău
- vom stabili întâlniri săptămânale cu mine și cu minunata mea comunitate 
- vei avea acces la experți în business, welness și marketing online
- vei beneficia de coaching și suport dedicat 1:1
- vei avea acces la training specific pentru produse, reduceri de prețuri și multe, multe altele!

Pentru cine este acest program:

 Pentru oricine s-a înscris în doTerra prin mine sau prin oricine din echipa mea minunată
      (*dacă încă nu te-ai înscris, dar simți cu adevărat această chemare, fă-o acum. După achiziționarea Kit-ului, poți să revii aici și să continui)
 
 pentru începători (dar va trebui să parcurgi întâi programul gratuit Lifestyle Reset). Nu poți fi ambasador al unui stil de viață, dacă nu îl trăiești încă.

 Pentru cei care au început mai demult doTerra, dar nu au făcut-o focusat și susținut, iar acum vor un nou restart. 

Cât costă acest program?

 Acest program l-am creat din dorința arzătoare de a te ajuta cu tot ce pot, cu tot ce am învățat, pentru ca și tu să poți începe cu dreptul afacerea care mi-a schimbat viața. 
 
 De aceea, programul, materialele și mentoratul meu sunt gratuite. Totuși, pentru că valoarea este inestimabilă, și ar fi păcat să nu o percepi și tu așa, vreau să mă asigur că te dedici cu adevărat și investești în tine. 

 Investiția în tine este reprezentată de o comandă minimă lunară de 150 puncte, pe tot parcursul mentoratului. Te vei putea bucura și de un program de dezvoltare personală și antreprenorială, dar și de produsele esențiale stilului de viață sănătos pe care îl reprezinți!

Ronela Clep

Cand am intalnit-o pe Biliana, a fost ‘dragoste la prima vedere’. 🙂  Era mămică responsabilă, în căutare de soluții naturale pentru copiii ei. Mai intai a fost consumator, iar apoi, la putin timp, vazand rezultate extraordinare utilizand produsele doTERRA, a inceput sa spuna tuturor despre ele. Apoi a fost deschisa sa invete cum poate deveni un lider si mai cu seama, cum ii poate ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru. In acest sens, am numit-o cea mai instruibila din echipa mea. A ‘devorat’ toate cartile de dezvoltare personala, a studiat enorm despre uleiuri esentiale, a conceput materiale de informare, a participat la toate evenimentele organizate, evenimente locale, la nivel de tara, europene, globale. Si intotdeauna si-a adus si echipa! Tocmai de aceea, echipa ei, acum, e formata atat din consumatori, dar si lideri de echipe.

Te invit personal să aplici pentru programul meu și să vezi dacă ți se potrivește

Cum funcționează?

Este foarte simplu să intrii în programul meu de mentorat. 

Pasul 1: Aplică

Nimic nu se poate schimba daca nu actionezi. Nu trebuie decat să completezi Formularul de mai jos. Totuși, să ai în vedere că este necesar ca la acest moment să îți fi comandat deja kit-ul de înscriere ca să ai ID-ul tău doTerra la îndemână.

Pasul 2: Sedința Online 

După ce analizăm aplicația ta și considerăm că ești candidata perfectă, vom avea o  întâlnire scurtă, pentru a vedea dacă întradevăr ne potrivim, și dacă acest program este exact ce ai nevoie pentru a începe afacerea ta de suflet.

Pasul 3: Construiește-ți afacerea

Dacă ai primit acceptul pentru a intra în program, vei fi invitată în grupul de mentorat unde vom lansa următorul program la data stabilită. Deasemenea, vei primi acces la primele resurse pentru a începe să îți construiești afacerea.

FORMULAR DE APLICARE
ÎN PROGRAMUL DE MENTORAT

Te așteaptăm cu drag!

Biliana Liubimirescu