builderall

EȘTI GATA SĂ STRĂLUCEȘTI

Trăiește o viață sănătoasă și abundentă

Hrănește-ți trupul, mintea și sufletul și alege să trăiești o viață sănătoasă și abundentă

Când puritatea darurilor pământului se împletește cu puritatea dragostei față de ceilalți, putem realiza orice. Fiecare dintre noi are ocazia să creeze și să trăiască viața dorită. Cu dōTERRA® poţi construi un flux financiar abundent pentru a avea libertatea de a dărui. Alătură-te gratuit echipei mele și află secretele dezvoltării business-ului propriu în rețeaua dōTERRA.

Majoritatea oamenilor se alătură dōTERRA® deoarece își doresc să devină mai sănătoși. Când alegi dōTERRA® ca partener, înveţi cum să deţii controlul asupra stării tale de bine și asupra afacerii tale. Iar frumusețea acestui business este că tu ești cel care stabilește termenii. Schimbă vieți și creează un venit!

Despre Biliana

Sunt femeie, mama, sotie dar si leader, care are grija de ea, de familia si sufletul ei. Am fost mereu in cautare de solutii sanatoase, naturale, abordare holistica dar si timp liber.

Sunt Biliana si chiar daca sunt inginer de profesie iubesc uleiurile esentiale pure. De ce? Pentru ca ele provin din natura. Iar in natura gasim tot ce avem nevoie pentru a trai. Pentru mine natura inseamna libertate prin tot ceea ce este ea cu adevarat si prin tot ceea ce ne ofera.

„Toate acestea le-am gasit in dōTERRA, in latina „Darul Pamantului” care iti ofera solutiile naturii, ca tu sa poti avea grija de intreaga ta fiinta si sa-ti imbunatatesti starea de sanatate fizica, mentala si emotionala”

Îmbunătățește-ți starea de spirit!

Îngrijește-ți sănătatea, familia și casa, cât mai natural posibil.

Alătură-te celor peste 17.000 de persoane care au învățat cum să folosească corect și eficient puterea uleiurilor esențiale. Înscrie-te acum și primește instant, pe email, prima lecție.

Cum te pot ajuta

Oricine poate trai mai sanatos si mai bine.
Credinta aceasta a devenit misiunea mea si o implinesc folosind natura ca sursa principala.

MINI-CURS GRATUIT
DE
AROMATERAPIE
Alătură-te celor peste 17.000 de persoane care au învățat cum să folosească corect și eficient puterea uleiurilor esențiale.

Vei primi pe email, timp de 4 zile, câte o lecție introductivă în aromaterapie.
PROGRAMUL
LIFESTYLE RESET
Ți-ai dorit să folosești uleiurile esențiale la maxim dar nu știi de unde să începi?
Te invit la un reset al stilului de viață!
 Un program de 30 de zile de încorporare a uleiurilor esențiale în viața de zi cu zi.

 
O AFACERE ONLINE
Transformă-ți pasiunea pentru sănătate într-o afacere profitabilă!

Iți voi da o afacere la cheie, strategiile și mentoratul meu ca să îți găsești și sănătatea financiară.

EȘTI GATA SĂ STRĂLUCEȘTI?

Urmează-ți propria cale

După ce vei începe să folosești personal uleiurile esențiale, vei dori să afli mai multe despre beneficiile acestora, despre cum pot fi folosite și, eventual, despre cum să îți construiești propria afacere. Poate că ai auzit deja poveștile emoționante ale altor persoane pe care le cunoști, care folosesc uleiurile esențiale dōTERRA®

Testimoniale

   Înscrie-te acum în acest mini-curs esențial de aromaterapie!

Descoperă Blog-ul

Ultimele articole