builderall

Mini-Curs de Aromaterapie

Îmbunătățește-ți starea de spirit, îngrijește-ți sănătatea, familia și casa cât mai natural posibil

Înscrie-te acum și primește instant, pe email, prima lecție.

Timp de 5 zile te voi învața cele mai importante lucruri despre uleiurile esențiale: ce sunt ele, cum acționează, la ce sa fim atenți cand le alegem, cum le depozitam, dar mai ales vom învata cum sa le folosim pentru a ne ingriji familia și casa cat mai sanatos posibil..
    Îți respectăm confidențialitatea și termenii GDPR
    Sunt folosite de mii de ani, sunt dovedite de sute de ani, dar abia în ultimii zece ani aceste practici și informații neprețuite au ajuns în casele a milioane de oameni ...în casele și sufletele noastre. În următoarele zile îți voi explica de ce uleiurile esențiale au ajuns o mișcare-fenomen.
Alătură-te celor peste 17.000 de persoane care au învățat cum să folosească corect și eficient puterea uleiurilor esențiale.
BONUS: îți trimit și E-Book-ul
Rețete de Frumusețe cu Uleiuri Esențiale
ZIUA 1
Uleiurile esențiale din perspectiva unui medic
Uleiurile esențiale sunt un adevărat trend acum și totuși, ele sunt folosite de mii de ani.
Află ce sunt ele și la ce folosesc cu adevărat, lăsând la o parte toată agitația din jurul lor. Cunoaște esențialul uleiurilor esențiale.
ZIUA 2
Cele mai importante uleiuri de avut în casă
Natura ne-a oferit o multitudine de uleiuri esențiale utile.
Află care sunt cele 10 uleiuri elementare într-o casă și cum să le folosești la maxim pentru prim ajutor, pentru confortul copiilor, echilibrare emoțională, îngrijirea non-toxică a casei și îngrijirea naturală a pielii.
ZIUA 3
Cum să folosim la maxim uleiurile esențiale
În ziua 3 vom vorbi despre cum alegem un ulei esential, cum il pastram si cum il folosim, ca să îți fie ușor să începi să te bucuri de un stil de viață sănătos.
De la curățenie (cu adevărat naturală), la îngrijirea pielii (fără toxine) și prim-ajutor (din farmacia naturii)…
ZIUA 4
Siguranța în utilizarea uleiurilor esențiale
Uleiurile esențiale sunt puterea naturii concentrată într-o picătură. Asta înseamnă că acea picătură este extrem de benefică, dar și puternică. 
Învață elementele esențiale legate de utilizarea uleiurilor și vei ști mereu cum să le folosești, combini și să te bucuri de efectele benefice la maxim fără nici un pericol.

Despre Biliana

Business & Welness Coach

De când am decis să devin aromaterapeut și wellness coach, misiunea vieții mele a fost clară: voiam să ajut cât mai mulți oameni să fie mai sănătoși și mai fericiți.
Deși sceptică la început, lumea uleiurilor esențiale mi-a întregit misiunea prin puterea lor de a oferi prevenție, echilibru și prim ajutor.
Mă bucur să te pot ghida și pe tine în descoperirea acestei aromate lumi!

Biliana Liubimirescu

Înscrie-te acum gratuit
și
primești și PDF-ul cu Rețete de îngrijire a pielii cu uleiuri esențiale!

 Îți respectăm confidențialitatea și termenii GDPR

Olivera Bădescu Degeratu

Există anumite monente cheie în existența fiecăruia, când apare câte o persoană, care îți schimbă total cursul vietii. Pentru mine, acea persoana a fost Biliana, care a pus primul ulei esential pur in palma mea. Am pornit atunci, alaturi de ea, in calatoria care avea sa ne duca pe amandoua, spre descoperirea Esentei noastre Divine. A fost partenerul perfect, care a reusit sa ma motiveze sa vreau mai mult, continua sa ma inspire prin determinarea cu care munceste la visurile ei, si am fost norocoasa sa vad cum, chiar sub ochii mei, s-a slefuit un Diamant, dar mai ales, femeia puternica si liderul care este ea astazi. Recunoscatoare ca ai aparut, si mi-ai aratat cu rabdare si pasiune, ca putem sa ne cream exact viata implinita si armonioasa pe care o visam.

Ronela Clep

Cand am intalnit-o pe Biliana, a fost ‘dragoste la prima vedere’. 🙂  Era mămică responsabilă, în căutare de soluții naturale pentru copiii ei. Mai intai a fost consumator, iar apoi, la putin timp, vazand rezultate extraordinare utilizand produsele doTERRA, a inceput sa spuna tuturor despre ele. Apoi a fost deschisa sa invete cum poate deveni un lider si mai cu seama, cum ii poate ajuta si pe altii sa faca acelasi lucru. In acest sens, am numit-o cea mai instruibila din echipa mea. A ‘devorat’ toate cartile de dezvoltare personala, a studiat enorm despre uleiuri esentiale, a conceput materiale de informare, a participat la toate evenimentele organizate, evenimente locale, la nivel de tara, europene, globale. Si intotdeauna si-a adus si echipa! Tocmai de aceea, echipa ei, acum, e formata atat din consumatori, dar si lideri de echipe.